fredag den 13. juni 2014

Værkstedsdag uge 24 - prototyper på fyrfadsstager

Det er den tid på året, hvor man med børn i indskoling og mellemskolen RENDER til alle mulige møder og sommerfester.
I dag er det i SFO'en. Knægten fra 4. vil hellere være alene hjemme men tøsen tøsen i 2. GLÆDER sig helt vildt til, at jeg skal komme og deltage i den årlige sommerfest.
Og det gør jeg så med glæde lige om lidt. Ungerne bliver så hurtigt store og jeg forsøger at huske mig på, at om ganske få år er der INGEN af dem, der vil have mig med NOGEN steder.

Men på min lidt korte værskstedsdag nåede jeg alligevel, hvad jeg havde sat mig for:


Mine tre drejede prototyper er blevet modulleret færdige og mangler nu bare at blive trimmet/drejet af i bunden og få ordnet den sidste finish. 

Der skal laves to-delte støbeforme af proto-typerne. Det har jeg aldrig prøvet før, men jeg har set det gjort på internettet. Og det kan vel ikke være så svært??
Derefter er det bare at får tørret formene og gå i gang med støbning af stager.
Jeg forventer at lave dem gangske, ganske tynde i papirs-porcelæn og med farver, der fremhæver strukturerne.
Du kan se mit første eksperiment HER

Jeg tænker, at man kan have en eller flere stående sammen og kombinere på kryds og tværs af strukturer og farver. Alt efter temperament.- O - O - O - O - O -

I går ramte jeg det magiske tidspunkt med 25.000 sidevisninger.

Det betyder, at jeg skal have skudt en give-away i gang.
Den vender jeg tilbage med i morgen.
Nu står den på sommerfest og derefter weekend med ungerne. Desværre har kæresten vagt det meste af de næste dage og vi kommer ikke til at se ham meget.
Heldigvis er det snart ferie for os alle.

GOD WEEKEND.

2 kommentarer:

 1. Hej Henriette. Nu har jeg brugt en halv time på din blog - og jeg FATTER ikke at der ikke er flere kommentarer! Du har så mange fine, sjove, skæve indlæg og så mange smukke resultater af dine oplagte talenter. Jeg er vild med din generøse delen ud af opskrifter og ideer - tak fordi du findes - jeg vil lægge dig på min blogliste, og kigge meget tit! kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære, kære Bente. Tusinde tak for din fantastiske hilsen. Den ramte lige i hjertet på en dag der ellers var noget overskyet. Jeg havde faktisk lige overvejet om jeg helt skulle droppe bloggen - men nu får den en chance mere.
   Og selvfølgelig HAR jeg været over at kigge hos dig - der kommer jeg til at følge med :-)
   Kærligst Henriette

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...