søndag den 15. april 2012

Jeg er færdig.....

som i HELT FÆRDIG for denne weekend.Den har stået på arbejde i vores disponiblerum i kælderen (kaldet gymnastiksalen eller yoga-rummet) det meste af weekenden. Der er blevet spartlet, slebet og lagt gulvspartel. Og både i følge mine muskler og uret er weekendens arbejde ved at være slut.


Jeg har i store træk nået, hvad jeg havde sat mig for. Heldigvis. Jeg har lagt en tidsplan, der er så stram og optimistisk, at jeg selv tvivler på at det lykkes. Derfor er der heller ikke andre, der er indviet. Men delmål for denne weekend er i altfald nået. Og undervejs i forløbet er lagt andre delmål og gulerødder der forhåbeltlig kan hjælpe mig i tidsplanen. Glæder mig til vi når i mål og kan "hæve" den store præmie.


Jeg er ikke helt tilfreds med gulvet. Men der skal lægges trægulv og vi holder os næsten inden for tolerancer for gulvet - en time eller to med passende slibeværktøj - så er jeg helt i mål.

Glæder mig til næste etape, som bliver trægulvet (så snart jeg har spartlet en gang mere) :-)

2 kommentarer:

  1. Du er så SEJ!! Hvor bliver det bare fedt at få det færdigt!

    SvarSlet
  2. Takker, men desværre ikke helt sej nok. Flydespartel er efter min mening SLET IKKE flydenden nok. Ved nærmere eftersyn har jeg opdaget et par helligdage, der skal have en omgang mere. Men SÅ er jeg også klar til trægulv (håber på weekenden - men fortæl det ikke til nogen). Knus

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...