søndag den 8. november 2015

I eget køkken... & lidt julekugler

Det ser ud til, at jeg mest får det vist frem, som jeg er i gang med. Men noget får jeg også færdigt, selv om det ikke er altid, det når at ende her.

Det er lang tid siden, disse skåle blev færdige. Og det var slet ikke meningen, de skulle ende i mit eget køkken!! Egentlig har jeg rigeligt med skåle, men disse er bare vældige brugbare og det er altid dem, jeg ender med at finde frem:
Her med salater til aftensmadden og vindruer til dessert.

Hvis du spørger resten af familien, har vi RIGELIGT i køkkenskabene, men jeg synes nu, der mangler nogle SMÅ skåle, der passer til dem her. Måske skal det være noget af det næste på drejeskiven??

En gang i mellem (Læs: temmelig tit) er tingene lidt længe undervejs. Men det er faktisk også lykkes mig at nå næsten i mål med julekuglerne fra oktober 2014:
Frem for at male de rå områder med voks har jeg her brugt små klistermærker, som er pillet af efter glaseringen. Det nedsætter produktionstiden gevaldigt og fungerer rigtig, rigtig fint!
Men hvad pokker skal vi med flere julekugler?? Her må jeg faktisk give familien ret: Vi har RIGELIGT med RAKU-kugler - træet kan simpelthen ikke bærer flere!!

Så mon jeg ikke snart skulle gøre alvor af det og sætte nogle af mine fabrikationer til salg??
Jeg tror lige, jeg går lidt ekstra i tænkeboks med dét.


Og nu vil jeg se at få lavet det regningsbetalende-arbejde jeg har med hjem i weekenden. En koncentreret time eller to og så kan jeg faktisk være færdig!!
Så har jeg resten af dagen uden planer til bare at nyde det fine vejr med min dejlige familie.
DET trænger jeg til!!

Skøn søndag derude :-)

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...