torsdag den 15. oktober 2015

Madame Nielsen - en anbefaling

Vi var en tur i teateret i går aftes.

Kæresten er teater-mand og derfor er han selvfølgelig god til at spotte de lidt mere specielle ting og "forestillingen" her havde jeg aldrig selv opdaget. 
Jeg havde heller aldrig stiftet bekendtskab med Claus Bech-Nielsen selv, hvis jeg ikke havde fået hans liv og værker præsenteret på et sølvfad hen over aftensmaden de senere år.

Har man interesse for en multikunstner (Forfatter, dramatiker, musiker, instruktør og skuespiller) som Bech-Nielsen kan man læse mere om ham HER. En meget speciel person med et helt speciel drive og interesse i samfundet.

Og er man bare en smule teaterinteresseret kan Madame Nielsens Salon varmt anbefales.
Det er ikke en egentlig forestilling, men madame Nielsen modtager os i sengen i salonen og  underholder med sange, digte og tanker om tidens brændende temaer. Hun er ledsaget af sin pianist og spilledåse-artist Sailor Toldam og hun inviterer hver aften en kvindelig gæst, som hun diskuterer verden feminine fremtid med. I går fik vi hilst på den nye chef for Århus festuge Rikke Øxner (tidligere chef for Roskilde Festivallen).

Madame Nielsen i badet - ikke en del af salonen.
Vi havde en dejlig aften og sluttede af med drinks i hotelbaren på Scandic i Århus C. En hele vejen igennem speciel og skøn oplevelse.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...