lørdag den 23. august 2014

Jeg sætter farten ned!!

Siden sidst er det blevet hverdag og sommeren ser ud til at være ovre, men der er også gået næsten en måned siden det sidste indlæg.

Det er typisk hårdt for mig, når hverdagen begynder igen; jeg bliver trist og har svært ved at overskue den kabale, det kan være at få et familieliv med alles interesser og ønsker til at gå op.
Denne gang har ikke været anderledes. Altså bortset fra de tilkommende udfordringer der kom af, at motoren i bilen stod af den sidste feriedag og at kæresten smuttede 14 dage på kursus i England.

Nu har jeg fået styr på bilparken, kæresten er kommet hjem, kabalen med fritidsaktiviteter er gået op og for første gang i 4 uger har vi en weekend hvor vi alle 4 er samlet.
Det er dejlig og betyder, at jeg har også fundet lidt ro. 
Faktisk kan jeg jo godt li' hverdagen, bare den ikke er alt for stresset!

Men jeg har brug for mere ro.
JEG HAR BRUG FOR AT FINDE ET TEMPO, HVOR JEG NÆSTEN GÅR I STÅ!!
Jeg tror, at det først er dér, jeg rigtig kan høre tankerne og mærke, hvad det egentlig er, der er godt for mig.
Der er så mange tanker om fremtiden, håb og drømme. Men jeg har svært ved at finde ud af, hvad der kommer fra mig og hvad jeg samler op fra alle andre.

Så nu sætter jeg farten ned!!
Og startskuddet er et nyt håndarbejdsprojekt, som muligvis ender som et evighedsprojekt.

Jeg vil brodere en pude 50*50 cm. 
Motivet er et fotografi af Ingmar Bergman, som jeg har lavet om til et broderi-mønster. 
Der er 8 grå nuancer og det bliver et kæmpe tællearbejde med 1000*1000 korssting.
Måske kan du her få en idé om, hvor kompliceret motivet er:

Dette er selvfølgelig bare et udsnit - på puden kan hele ansigtet ses.

Så nu er det bare med at få fat i materialerne og komme igang ;-)

2 kommentarer:

 1. kære Henriette. Hver gang, i hvert fald 3 gange, jeg har været i en krise, har jeg broderet en pude, en stor, svær én - og nogen gange fik den følgeskab af én til, og én til, hvis jeg ikke havde fundet ro. Det er så godt at sidde og sy, man må nødvendigvis være fokuseret på puden - og kan ikke farte rundt i alle mulige tankeretninger. Nu kan jeg nøjes med at strikke, men lur mig - hvis jeg får brug for det, så syr jeg igen! Rigtig god fornøjelse. Men jeg savner altså at få et lille pip fra dig lidt oftere.....

  SvarSlet
 2. Tak for kommentaren, søde Bente!!
  Jeg broderer med mellemrum - også gerne store ting, men har aldrig før sat det i forbindelse med at finde ro. Men det giver det mig!! Der er aftener, hvor der hverken bliver tændt for fjernsyn eller musik, fordi jeg tæller.
  Egentlig har jeg en målsætning om at lave et blok-indlæg mindst en gang om ugen. Jeg må blot konstatere, at jeg nok aldrig bliver en flittig blokker!! Jeg har stor respekt for jer, der på en helt anden måde er stabile. For år tilbage ville jeg have læst din bemærkning som kritik. I dag læser jeg den som det, den forhåbentlig er: et lille kærligt puf :-)
  Kærligst Henriette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...