tirsdag den 29. juli 2014

Tree Retreat

Som nævnt i tidligere indlæg bygger jeg på en hytte i træerne.
Det egentlige byggearbejde på træhuset begyndte sidste år. Men det er snart mange år siden, at tujaerne lagde sig ned i en vinterstorm og vi var nødt til at fælde de midterste, der lå ud over vejen og ikke ville rejse sig igen. Og siden da har jeg planlagt og drømt om hytten i højden.

Jeg fik begyndt på væggene sidste år, men jeg er nået et godt stykke videre denne sommer:
Genbrug af gamle vinduer. Bemærk vindues-kvisten.
Selvfølgelig ligger her stadig byggematerialer - jeg er jo ikke færdig
Tøserne aner mulighed for at skrive dagbog og snakke hemmeligheder
- på trods af den manglende væg ;-)

Taget har drillet mig. Det skulle ikke være "for pænt", skulle gerne være billigt og helst rigtig nemt at lave. Og selvfølgelig var det et spørgsmål om at "vente aktivt". Pludselig slog det mig!! Inspirationen var den zinkkant, vi i foråret fik lavet på støttemurerne:
Og dette billede jeg faldt over på nettet:

I hverdagen arbejder jeg som salgsingeniør i et ventilationsfirma. 
Og selvfølgelig kan det ikke undgåes, at vi har stumper af jern, der bliver smidt ud af den ene eller anden grund. F.eks. har jeg denne kasse stående, 
fordi jeg troede, jeg kunne bruge den i en HELT anden sammenhæng.
Så jeg er sikker på, at jeg hen over efteråret bevæbnet med en vinkelsliber og et godt øje til jerncontaineren kan få skåret mig plader nok til at få dækket helt tagfladen i et lidt tilfældigt mønster.
Og måske kan vores leverandører hjælpe - de må om nogen have masser af fraklip, hvis de ikke genbruger eller sælger det.
Jeg forestiller mig, at det bliver SÅ fedt!!

Jeg har lovet ungerne, at vi skal sove i hytten inden ferien er slut. Da tøsepigen skal på ferie på søndag, vil det sige, at jeg skal være klar til natten mellem lørdag og søndag. 
Men jeg mangler bare et par vægge, der skal laves af større plader, og tilpasning af et vindues- og dørhul.
Det når jeg sagtens :-)

3 kommentarer:

 1. Wow, et projekt.
  Godt, jeg sleeeeeet ;) ikke kan blive misundelig - ellers var jeg blevet det nu!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha'. Heldigvis er jeg sikker på at misundelse ikke ligger til dig. Og ellers er det faktisk ikke så svært bare man har ideen og modet til at gå igang - resten kan man løse/lære undervejs. Nå ja: det er også bedst hvis andre brugere af haven siger ok for projektet ;-)
   Kærligst Henriette

   Slet
 2. nøøjj, det ser dejligt ud - der kan garanteret også strikkes ! Jeg har en drøm om at flette en stor pilehytte/skulptur i haven, måske til næste år....

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...