onsdag den 4. september 2013

Skrammel eller inspiration?

Det her er noget af det første man ser når man kommer til vores matrikkel:


Vi kan hurtigt blive enige om at det ikke er kønt og selvfølgelig skal det ekspederes væk hurtigst muligt.
Det har hobet sig en smule op under er netop afsluttet haveprojekt og nu hvor dét projekt er slut, er det som om hjernen gør sit ydereste for at finde på et nyt.

Og jeg ser ikke bare affald her!!
Jeg ser muligheder og nye spændende projekter!!

De der bigbags, som vi fik vores stabil-grus i, mon ikke de kunne klippes op, vaskes og syes til SÆRDELES holdbare tasker til unger og indkøb??
Jeg mener: de har indeholdt 1000 kg sand - de kunne være uopslidelige til idrætstøj og dagligvarer.

Og de der paller, kunne man splitter dem ad og bruge træet i loftsrummen?? Så ville plads til opbevaring nærmest fordobles; det ville helt sikkert optimere forholdene der oppe og måske i en periode give os lidt overblik over, hvad vi EGENTLIG har stående.
Og mon ikke der også kunne blive lidt træ-rester til brændeovnen??

Måske skal jeg skynde mig at trække i arbejdestøjet og redde det, der i mine øjne er anvendelig, inde det hele bliver kørt væk af kæresten, der ikke altid er helt enig med mig om, hvad vi skal gemme og genbruge.

Til hans undskyldning må jeg indrømme, at min hjerne ofte arbejder hurtigere end mine hænder og jeg skal være opmærksom for ikke at BEGRAVE os i genbrugsmaterialer, der aldrig finder anvendelse.
Se dét er da selverkendelse  :-)

2 kommentarer:

 1. Alt hvad du der siger er ualmindelig meget genkendeligt ;-)

  Måske kunne man bruge en bigbag til hulegynge? Det har jeg gået og spekuleret på, siden jeg fik 1500 kg champost leveret i en grøn sæk.
  På en palle.....

  SvarSlet
  Svar
  1. GOD IDÈ!!

   Måske kan pallen bruges som bund i gynger. Og så en masse puder, strikketøj eller en god bog. Jeg kan næsten se det for mig :-)

   ABSOLUT en god idé!!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...