fredag den 9. november 2012

Hvad nu hvis.......

I dag har jeg leget "hvad nu hvis"-legen. Det er den der tankeleg, hvor man giver sig selv lov til at fantasere om, hvad der kunne være sket eller ville ske, hvis tingene så en smule anderledes ud.

Jeg har leget den i en lidt udvidet form og koncentreret mit fokus på:

"Hvad nu hvis jeg skulle ud og sælge mine julekugler?"

Helt specifikt har jeg arbejdet på selve indpakningen af 4 stk. julekugler, som den KUNNE se ud, hvis de skulle med på f.eks. et bagagerummarked.Kravene har været:
 • sikker indpakning for at forhindre at kuglerne går i stykker under både min og kundens transport.
 • gennemsigtighed så det er muligt at pakke en del kugler hjemmefra og samtidig se hvad man køber
 • simpelt system der kan forberedes og ikke tager den store plads under opbevaring.

Jeg er selv godt tilfreds. Der er stadig tale om en prøve, men systemet er absolut værd at arbejde videre på:


plast og pap - klippet og syet

bånd til samling

4 skillerum lavet

fyldt med kugler og klar til lukning

snip, snip - lidt krøller og færdig


Mit første forsøg var en stor flip-flop, som ungerne laver af kvadratiske stykker papir og folder for at finde ud af om man er sød eller æææælsker Jonathan.
Og så gik det ellers slag i slag med diverse forsøg:Men nu skal jeg vist bare koncentrere mig om de kugler, der ER lavet og få dem monteret med ophæng.God weekend der ude :-)7 kommentarer:

 1. Smukke kugler du har lavet.
  Hvad er der inden under malingen ?

  God week-end og flere indpakningsforsøg.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Tak skal du ha', Lis.
  Kuglerne er drejet i ler og forglødet. Herefter "males" dekorationen med "træk af"-voks. Når jeg har glaseret trækkes voksen af og dekorationen er nu uglaseret. I forbindelse med den sidste brænding lægges de rødglødende emner i savsmuld (raku-brænding). Dette trækker ilten ud af leret og giver de uglaserede områder den karakteristiske sorte farve. Det sorte du ser er altså den rå uglaserede keramik. Krakereringen opstår på grund af temperaturforskellen fra ovnen til det fri.
  Måske skulle jeg lave et indlæg udelukkende om processen ;-)
  Kærligst Henriette

  SvarSlet
 3. Super god ide med din indpakning .-) Jeg viser dine kugler på min blog idag. Jeg ville ellers godt have vist begge retur gaver sammen, men mangler stadig fra Gitte. Der er gået lang tid nu :-) så nu er det nu .-)

  SvarSlet
 4. De er SÅ flotte!! Og indpakningen spiller sgu også. SUPER FINT!!

  SvarSlet
 5. Tusinde tak Gitte og Heidi. Det er altid dejligt, når andre også kan li' det, man selv synes er lykkes temmelig godt.

  Kærligst

  SvarSlet
 6. Wauw hvor er de bare fine!!! Jeg er den heldige indehaver af to stk! Har du en hjemmeside, hvor man kan købe flere? / Andrea

  SvarSlet
 7. Hej Andrea.

  Hvor er et dejligt at høre, at du er glad for dem!! Jeg kan måske gætte mig til, hvor du har dem fra - jeg har faktisk ikke lavet SÅ mange igen :-)

  Jeg har desværre ingen hjemmeside med salg og har ikke flere færdige sæt liggende. Hvis du kan vente til efter jul kan vi garanteret finde ud af noget og lur mig om der ikke kommer nogle til salg om et lille års tid - enten via en Amio-butik eller direkte her fra siden.

  Send mig evt. en mail på: krea-teck@outlook.com så jeg kan holde dig orienteret.

  Tak for kommentaren og Glædelig jul til dig og dine
  Henriette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...