mandag den 5. november 2012

Craft it forward #3

Efter skønt weekend-besøg hos min søster fik jeg min "craft it forward"-gave med hjem. Præcis som jeg håbede, var det øreringe - og de skønneste af slagsen:

Øreringene er selvfølgelig fra Heidi's egen hånd og jeg er vilde med dem.
De findes i både sorte og hvide og i flere forskellige former. Til mit krøllede lidt voldsomme hår har jeg valgt et par af de største og mest synllige.

Desværre er gavelegen nået forbi Heidi og hendes spontane gavehumør var der også hurtig respons på. Men hold evt. øje med pop-up-butikken i Odense eller hendes Amio-butik. Der er jeg sikker på, du kommer til at kunne finde dem, hvis du også bare må eje sådan et par helt unike øreringe.

2 kommentarer:

 1. Tak for hygge og for reklamen her. Tror det ender med jeg når det hele inden deadline - igen. Glæder mig til at se dine julekugler færdige. Kram

  SvarSlet
 2. Fik med en "sgu fanden"-atitude presset en brænding igennem i går. DET SKAL MAN BARE IKKE!! Kuglerne væltede i ovnen og klistrede sammen i glasuren. 8 kugler ok (desværre mest de grønne) - 13 kugler dårligere end 2. sortering :-(

  Løsning fremadrettet: stativ til at holde kuglerne i ovnen, så de ikke vælter; de triller jo ind i hinanden, hvis det først går galt!

  Skadesopretning: udbedring af skader på brændte kugler med en metal-fil, plet-glasering og genbrænding. Tror faktisk det kan lykkes.

  Forhåbentlig kommer de færdige og fine på bloggen i morgen :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...