lørdag den 7. april 2018

Blå no-nonsens

Det er ikke altid helt let at tage billeder, når den firbenede ven er nysgerrig:
Strindberg er ikke helt tilfreds med at skulle holde sig på sidelinjen
Der har været gang i ovnen og en bestilling på kopper med tekst og uden hank er klar til afsendelse:

Når jeg arbejder kreativt, er fordybelsen det vigtige for mig personligt. Det betyder, at jeg ofte laver ting, der tager rigtig, rigtig lang tid og kræver mange håndteringer. F.eks. ting med "signatur"-mønster.
Med disse "no-nonsens" forsøger jeg at optimere processerne og holde tingene på et funktions-  og fabrikationsmæssigt højt niveau. Det betyder at de enkelte ting skal fungere godt i hverdagen, men også at de optimeres i forhold til frembringelsen.
Kopperne her har i bunden en lille fod - fordi det giver en god stabilitet, når koppen bliver sat på bordet. Samtidig giver foden et godt greb, når kopperne dyppes i glasuren og derved får jeg lettere en pæn kant mellem det glaserede og uglaserede. Dét er for mig "no-nonsens"!

Karakteristik indvendig kant med farvespil i glasuren


I samme ovnfuld havde jeg lavet kopper til os selv. Kæresten er super støttende i forhold til mine forskellige projekter (både kreativt og i forbindelse med ManuVision), men det er endnu ikke lykkes for mig at lave en kop, han gider drikke af. Han er derfor den ultimative testperson.

Denne gang er det lykkes og jeg har ryddet ud i skabet, så vi nu kun har kopper (mine kopper) som passer sammen:

Og det ER da hyggelig at nyde en te- og kaffepause - her i påsken - af eget service.

2 kommentarer:

 1. Alle kopperne er vidunderlige, Henriette! Både med tekst og med hank. Og glasurens farvespil og dybde er super-flot!!

  Du kunne også overveje at lave saltkar og trykke "salt" på. Og tilsvarende med en sukkerskål. Hvis du skal på julemarked, så vil et saltkar og/eller en sukkerskål været noget folk kan overskue at købe, og som de ville bruge ... og måske der også røg et par kopper med i købet :-)

  Kærligst & knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Alletiders idé!! Det vil jeg lige overveje - måske også en mælkekande sammen med sukkerskålen.
   Det tror jeg da lige, jeg skal lege lidt med :-)
   Knus og tanker

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...