fredag den 30. marts 2018

Marts i billeder

Et lille kig på den forgange måned med nogle af billederne fra IG.

Marts har har jeg bl.a. brugt på fremstilling af en masse kopper:


Nu er de alle glaseret, voks er pillet ud af bogstaverne og ovnen er pakket. I vores gamle hus skal tingene planlægges lidt. Jeg kan ikke brænde keramik mens vi bruger komfuret - så ryger sikringerne. Så jeg må vente med at tænde keramikovnen til vi er færdige med aftensmaden.


 Marts blev også måneden hvor Bergman-puden blev HELT færdig. Måske mest fordi jeg havde lyst til at starte et nyt broderiprojekt og jeg har selverkendelse nok til at vide, at Bergman ALDRIG ville blive færdig, hvis jeg var gået i gang med noget nyt (og derfor mere spændende).  Denne gang arbejder jeg med farver, masser af farver og geometriske mønstre. Hold da op det går hurtigt i forhold til de grå nuancer efter præcist oplæg.Desværre har marts jo ikke budt på forår. Måske er det derfor, naturkatten foretrækker at sove på orden i urtepotten fremfor under et træ i det fri. 

Men i dag er vejret skønt her i Århus. Måske kan man endda finde et sted med læ for nydelse af en enkelt kop kaffe. Og skal vi så ikke håbe, det er startskuddet på forår??Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...