mandag den 30. januar 2017

Skal vi ikke snart se noget kreativt??

Når man vælger et navn som "Krea-Teck" til sin blog indikere det, at man har forestillet sig at fylde den med noget kreativt under en eller anden form.

Da jeg for godt to år siden besluttede mig for at begynde på ManuVision-uddannelsen, var jeg godt klar over at tiden til Krea-Teck ville blive minimal og det var i den grad med i mine overvejelser.

Jeg blev færdig med uddannelsen i december og januar er gået med at få rammerne for mit fremtidige liv til at falde på plads. Så NU skal der noget kreativt på bloggen!

Vi starter i det små med et "ind i mellem"-projekt:

Jeg har som så mange andre en ganske forfærdelig masse garnrester. Her er det lidt af resterne fra 10.000-hjerter-tæppet, der er i brug. Jeg forestiller mig, at garnresterne skal omdannes til babyudstyr - i første omgang barnevognstæpper. Der er ikke udsigt til, at jeg kommer til at mangle, men jeg drømmer om at lave et lager til børn, niecer og nevøer. Sådan en Bedste-/moster-/faster-kasse som der kan deles ud fra, når den tid kommer. 
Måske bliver det bare til det ene tæppe her. Men der er så mange mønstre, jeg kunne tænke mig at afprøve og barnevognstæpper er mindre projekter, som ganske fint kunne bruges som demonstration.

- o -0 - 0 - 0 - 0 - 0 - o -

Januar er ved at nærme sig sin afslutning og jeg har som ønsket fået styr på rammerne for fremtiden.
Jeg har været til MUS-samtale (god mad og masser af rødvin med 2 chefer) og vi er nået til enighed om, at jeg fremadrettet går yderligt ned i tid, så jeg får 3 dage på kontoret og en smule hjemmearbejde i forbindelse med besvarelse af telefon, svar på mail mm.
Det får en drøm til at blive virkelig og mit arbejdsliv kommer til at se således ud:

30% ManuVision (behandling og træning)
30% Krea-Teck (keramik, formgivning mm)
60% ingeniørarbejde 

Det giver en arbejdsuge på 120% - i min verden 6 dage. Det opnår jeg ved at tage en aften i brug til Manu-Vision og en halv lørdag eller søndag til Krea-Teck.
Jeg er SÅ glad for, hvordan det er faldet på plads og glæder mig til at fylde rammerne ud.

Men den sidste fridag her i januar er HELT min egen. Der skal færdiggøres lidt projekter og laves en del planlægning. Jeg starter med lidt hyggelig morgenmad til computerarbejdet.

3 kommentarer:

 1. Jeg elsker kreative indlæg, så jeg er glad for at du er tilbage med god krea-karma :-) Jeg glæder mig til at følge babyudstyrskassen :-) Og ja, jeg genkender om nogen fornøjelse ved at lave babytæpper!

  SvarSlet
  Svar
  1. Og du er også igang med nyt babytæppe.... :-)

   Slet
  2. Ja, jeg glæder mig over enhver nytilkommen baby i familien og omgangskreds, og på arbejdspladsen for den sags skyld :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...