søndag den 15. maj 2016

Forringet billedkvalitet.....

Jeg er her endnu. 
Jeg tuller lidt rundt, arbejder på mine større håndarbejdsprojekter (10.000_hjerter_tæppet og puden med Bergmann) og fylder ud med små-projekter i hus og have.

Egentlig ville jeg bare grave nogle store lavendler op og plante dem dybere. Men teressen er på vej ned i haven og seer mildest talt forfærdelig ud. Drømmen er at udvidde den til en havestue men det projekt står lidt langt nede i listen af planer for hvad vi gerne vil med huset. Så her er jeg godt igang med at planlægge:
Tilføj billedtekst
 Og her det midlertidige resultat. Det er tanken at de store efeu skal vokse op som en hæk men jeg mangler lige wire mellem træstolperne:


Og ellers er det jo årstiden for bare at nyde have når vejret er til det. Overalt i vores have gemmer sig lidt genbrug. Det kan være det gamle træ fra en trappe og gangbro fra mit arbejde, paller i pudsige mål eller den gamle bænk naboen satte ud til storskrald. Jeg nyder at de ting får et nyt liv og synes faktisk det giver sjæl til vores i forvejen gamle hus:


Det er ikke fremgået meget at bloggen her, men jeg ER så meget dyremenneske. Og efter 20 år sagde kæreste pludselig den anden dag, at hvis jeg SÅ gerne ville have en kat, var det (endelig) ok med ham.
Så nu har vi besøgt denne lille fyr og venter på at kunne hente ham om 9 dage:Åh hvor er han nuser og jeg kan næsten ikke vente til vi skal hente ham "hjem"!!

Og i mellemtiden kan jeg så overveje, om jeg måske ikke har lyst til at lave en hule til ham:

Der er jo MASSER af sjove muligheder.

Ellers forsøger jeg for tiden at vekselvirke med samfundet og det har fyldt meget. Det er for privat og usikkert til at dele her, men jeg har netop trykket på "SEND", snupper mig nu et glas gin med hyldeblomst og læner mig nu tilbage og afventer. Afhængig af udfaldet kommer mere senere.

Mens jeg drikker gin, skal der selvfølgelig også noget i hænderne. Mon ikke jeg skulle snuppe de sidste pinde på pudebetrækket her:
Farverne er ikke for godt gengivet, men hvor jeg dog holder af vævestrik!!

5 kommentarer:

 1. Jeg er tæt på at misunde dig din kommende bedårende lille katling.
  Vi har 'kun' Alfred for tiden, og han er bare dejlig.. Men intet, absolut intet overgår en killing!

  SvarSlet
  Svar
  1. Fordi vi ikke har kunne blive enige om andet har vi i flere år "kun" haft kanin - og før det mus og hamster. Det ER bare ikke det samme. OG JEG GLÆDER MIG :-)

   Slet
 2. Jeg er også nødt til at kommentere på, at du bliver katte-ejer, fordi det glæder jeg mig til på dine vegne :-) Jeg håber, at du viser ham og hans finurligheder og drengestreger frem på bloggen :-) Det er jo snart, at du får ham hjem. Jeg/vi har ikke kat, for vi er ofte væk hjemmefra pga. arbejde, men hvor ville jeg gerne :-) Til gengæld har vores naboer søde og kælne katte, som gerne kommer og siger hej, og som vi en gang imellem må vifte ned fra bilerne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tæller timer, Bella. Og det ER lige om lidt :-) Jeg tror jeg vil forsøge at begrænse mig med billeder af ham - jeg har svært på fornemmelsen det ellers kommer til at tage overhånd. Jeg kunne meget let gå hen og blive: hende den gamle dame med katten ;-)

   Slet
 3. Henriette, for min skyld må du gerne blive hende "damen med katten -- og keramikken" :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...