torsdag den 24. september 2015

Det var ellers sådan en god idé.......

Min familie og jeg bor i et multikulturelt område.
Skolen mine unger går på hed i "gamle dage" Gellerup-skolen og blokkene kan vi se fra vores køkkenvindue.
Vi er glade for at bo her og jeg nyder at se mine unger vokse op med en blandet flok venner på alle måder. Der bliver ikke kigget på hudfarve og oprindelses land, men på opførelse og interesser når venskaber dannes. 
Det er super dejligt.

Lidt udfordringer støder vi dog ind i.
F.eks. er der i disse dage Eid, hvilket udløser 2 fridage til muslimerne. Det falder sammen med afholdelse af Tøsepigens 10 års fødselsdag for pigerne i klassen, som desværre må fejres med begrænset deltagelse af klassens piger. Heldigvis er der et par af pigerne, der har fået lov at komme på trods af Eid og vi skal nok få en forrygende eftermiddag.

I går startede vi forberedelserne.
Tøsepigen havde et par nye (muslimske) veninder med hjemme og sammen skulle vi lave chokoladeskåle til dessert. Pigerne havde set opskriften på en video på nettet og de fortalte så udførligt, at jeg ikke mente, at der var grund til, at jeg også så den igennem.

Det skulle jeg så nok have gjort.


For mon ikke ballonerne skulle ha' været penslet med olie, inden vi dyppede dem i chokolade????
Vi kan i alt fald ikke få ballonerne ud igen.......

4 kommentarer:

 1. Dejligt at der ikke skelnes til hudfarve eller oprindelsesland.. men jeg kan godt forstå at det lige rammer lidt ekstra når fødselsdag falder sammen med Eid..

  Det lyder godt at der alligevel er et par at pigerne der har fået lov at deltage.

  Jeg har ikke prøvet det med ballonerne endnu, men jeg har godt hørt at det vidst er lidt sværere end det ser ud... :o)
  går alt andet galt, så læs vejledningen.. er det ikke sådan man plejer at sige ;o) pøj pøj hvis I forsøger igen

  SvarSlet
 2. Det var ellers en fantastisk idé med de balloner.
  Og pigerne glemmer næppe eksperimentet!
  Tillykke med hende, og med at ikke alle muslimerne meldte fra. Mange af dem er vist lige så 'hidsige' muslimer som mange af os er kristne....

  SvarSlet
 3. Ja, det var ellers en god ide, og det er det jo stadig, hvis man husker at pensle ballonerne :-). Jeg håber, at fødselsdagen var en succes alligevel :-)

  SvarSlet
 4. Det bliver lige over en kam: TAK FOR KOMMENTARENE :-) Vi forsøgte faktisk igen og vandballoner fra Bilka kan IKKE anbefales!! De sprang og vi havde chokolade i hele køkkenet!! Til gengæld skal man måske bare bruge nye balloner direkte fra posen i stedet for dem der har ligget i skuffen i flere år. DET virkede i alt fald :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...