lørdag den 22. februar 2014

"Outside in" eller "inside out"??

Lige et hurtigt billede af min dobbelt-strikkede trøje der ENDELIG er blevet færdig.


Trøjen er strikket i to lag så den er ret-strikket på begge sider.
Den er blevet en smule stor, specielt den øverste halvdel af ærmerne. Men det var nu sådan de så ud, der for godt 12 år siden da jeg gik igang. Jeg har overvejet at sy ærmerne ind og klippe dem af. Men da jeg ikke som sådan har nogen vrangside, er der ikke noget sted at "gemme" syningen. Så trøjen bliver som den er.

Den er stikket i ren uld, tung som et ondt år men FANTASTISK dejlig varm!!

Ja, ja - fotogen er jeg ikke. Og slet ikke når jeg samtidig forsøger at forklare kæresten, hvordan han betjener kameraet!!


Jeg er selvfølgelig allerede blevet restløs af ikke at have et stikketøj i gang. Så jeg er (i mangle af bedre) gået igang med en brødkurv i vendestrik:


Den skal selvfølgelig valkes og er det ikke nok, må jeg stive den også.

Og mens jeg stikker her sidder jeg og GLÆDER mig til at modtage en stor pose garn, jeg har bestilt på udsalg. Ikke fordi jeg helt ved, hvad jeg skal bruge det til. Men fordi jeg blev fristet LANGT over evne :-)

6 kommentarer:

 1. WAW..... hvor er den trøje bare smuk og et kæmpe arbejde må det have været. Har ikke selv tålmodighed til den slags strik.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kender du vittigheden:
   Hvordan spiser man en elefant??
   En lille bid af gangen!!

   Sådan har det også været med trøjen her: maske for maske - et lille stykke af gangen :-)

   Slet
 2. Den er da bare suveræn skøn. Tillykke med færdiggørelsen. Husk nu at sådan en lækker sweater ikke skal vaskes bare luftes og plet renses, så har du den resten af dine dage. Ærmer der er dumme eller ej, jeg er bestemt vild med den.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Hov - svaret til dig forsvandt da vist??

   Jeg er allerede vild med den og bruger den meget. Da jeg købte garn var jeg så forudseende at sikre mig, at den kunne komme i vaskemaskinen. Så selv om den er af uld og bare skal luftes, skulle jeg være sikret ;-)

   Slet
 3. Den er bare fantastisk, den trøje.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...