tirsdag den 20. august 2013

Klippe-klister eller produktudvikling af en toilettaske

Min toilettaske-æske har fulgt mig længe og vidt omkring.


Egentlig udsprang den af et broderi der udviklede sig efterhånden og jeg må jo erkende, at den aldrig er blevet helt færdig. Den indvendige finish lader en del tilbage at ønske og bagsiden er heller ikke for køn.


Men den fungerer rigtig godt for mig. Låget sider fast og kan bruges til opbevaringsplads til mindre ting: smykker, tandtråd mm, når jeg er afsted. Alt i alt jeg er superglad for min lille toilet-taske-æske, som altid står pakket klar til afgang - en vane fra dengang jeg havde et arbejde, der indeholdt en stor del rejseaktivitet.

Men selvfølgelig er det et par mindre ting, der kunne optimeres og i dag har jeg haft en skøn eftermiddag, hvor jeg har fordybet mig i den næste generation af toilet-taske-æsken.

Udgangspunktet er også denne gang et rør fra tændbriketter til brændeovnen. Den er skåret til og samlet igen med gaffa. Størrelsesforhold på taske og låg er ændret og der er blevet et lille låg til låget, så man nu kan bruge det til opbevaring under rejsen.Nu er den klar til videre montering.
Tanker går nu på, om den udvendigt skal stikkes eller hækles inden det skal valkes.
Jeg skæver til en gammel kaffefrakke men er også vældig inspireret af et nærbillede af noget hæklet, som jeg desværre ikke kan finde billedet igen. Heldigvis nåede jeg at lure teknikken, som jeg aldrig havde set før og kommer jeg forbi igen, LOVER jeg at linke :-)

Indvendigt skal der af praktiske årsager voksdug af en eller anden slags og denne gang skal der lukkes med en lynlås.
Uhhhh - jeg glæder mig til den næste fri-fredag der skal helliges projektet her.
Indtil da står den på prøvestrik og -hækling.

2 kommentarer:

 1. Fin genbrugsidé, og jeg glæder mig til at se den næste.
  Jeg undrer mig bare lidt - er det ikke bøvlet med sådan en 'klods' som toilettaske? Jeg sværger selv til modellen 'jo blødere jo bedre', fordi de kan stuves.

  SvarSlet
 2. Hej Ellen

  Nu er den jo ikke så stor: ~13*10*14 cm, så jeg synes ikke det er bøvlet ;-)

  De fleste, der har set den, undrer sig mere over, at jeg kan få plads til alt, jeg skal bruge, men det lykkes jo netop med de små rejseflasker, som jeg sværger til. Men den næste bliver dog en lille smule større.

  Tak for kommentaren :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...