tirsdag den 1. januar 2013

Godt nytår

Nytårsaften er slut og det nye år er godt i gang. Pynten fra både jul og nytår er pillet ned og vi nyder den sidste fridag, inden hverdagen starter igen.
Billed er lånt af udlejer - klik for link til hjemmeside
Her blev det nye år mødt stille og roligt. Poderne dejsede om inden kl. 23, så der blev ryddet op og støvsuget, inden kæresten og jeg til midnat hoppede i et lejede vildmarkskar. Bare os to. 2000 l vand opvarmet af den indbyggede brændeovn. Med et par glas og en flaske rom og en flaske cola.

Det var simpelthen fantastisk at ligge der "alene", nyde hinandens selskab, varmen og det fyrværkeri de andre fyrede af. Det kan for min skyld godt blive en tradition - større og vildere har jeg faktisk ikke brug for.

2012 blev et år, hvor jeg for alvor fik gang i og glæde af bloggen. Jeg nyder denne måde at holde fokus på mine kreative arbejder og bliver glad for hver besked, der ligger til mig. En helt speciel tilfredsstillelse er det, når jeg hører, at andre er blevet inspireret og evt. kan bruge de enkelte anvisninger, jeg får lagt op.
Dagen i dag er helliget tid til at mindes det forgangne år og tage stilling til det nye. Jeg glæder mig. Jeg tror, 2013 bliver et helt eneståede dejligt år!!

Jeg håber I alle må få et godt 2013.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...