torsdag den 27. september 2012

Udvikling af en opskrift - hjemmesko

I vores hus er fodkoldt om vinteren og for ganske kort tid siden, nævnte kæresten, at det var ved at være tiden at få indkøbt hjemmesko til vinteren. Men jeg har masser af uldgarn på lageret og straks tilbød jeg at strikke til ham. Jeg har før strikket til mig selv efter DROPS opskrift; skoene var dejlige at have på og jeg manglede noget strikketøj der ikke var alt for besværligt til de gode film.SKO 1:
Jeg gik i gang men opdagede hurtigt, at der muligvis ikke var helt garn nok og én af firkanterne måtte blive med mønster for at række. Et enkelt felt med domino blev det til i første omgang.

SKO 3:
 Og mens jeg så sad der og strikkede videre, kom jeg i tanke om at skoene jo HELT kan stikkes i domino. Og med en opslagning med picot'er ville der også komme en rigtig fin kant. (Kan VARMT anbefale politikkens strikkebog - set i NETTO til 40,-)

Det er dog en noget besværlig måde at strikke hjemmesko på - hyggeligt og rigtig fint - men besværligt.

SKO 2:
En dejlig mellemting, hvor der er mulighed for at lege med farver og mønstre men samtidig få nogle masker over pinen, så vi kan få varmet vores tær'.

Og selvfølgelig er SKO 4 også udtænkt. Den bliver SUPER let at stikke, men egner sig nok bedst til helt ensfarvet sko. Den må også lige prøves.

Og nu har jeg så 3 enlige hjemmesko, der alle mangler en makker, før de kan komme i vaskemaskinen, blive filtet og komme på fødderne!
Haster straks op til pindene og går i gang.

Er der måske interesse for en kort strikkeanvisning til de forskellige modeller??


5 kommentarer:

 1. De er rigtig fine. Jeg fik også lavet en enkelt. Sådan ca en str 30 som ingen af ungerne kan passe... Pønser på at producere en masse men går lidt død i det der med at regne ud hvor store de bliver. Er jo ikke helt vildt med det der forberedelsehalløj... Glæder mig til at se dine færdige.

  SvarSlet
  Svar
  1. Har lige smidt tre par i vaskemaskinen - så er det bare at vente ;-)
   Du kunne jo vaske en gang mere - måske på 60 hvis du tør. Så passer str. måske til yngste-manden!

   Slet
 2. Der har vi været. Først på 40 - det så underligt ud, så på 60 og så blev det altså en 30'er. Men dejligt tykke!

  SvarSlet
 3. Hvor er de fine. Vil meget gerne se opskrifter:-) Er spændt på at den næste

  SvarSlet
  Svar
  1. Velkomme til Eva :-)

   Fik netop vasket de sidste sko i nat. Mon ikke jeg kan få et par billeder lagt op her i efterårsferien - krydret med stikkeanvisninger??

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...