lørdag den 18. juni 2011

Tilbage på sporet.

Burde lige nu være igang med at sætte de sidste lister op eller gennemføre sortering af endnu en stak legetøj. Men det er tiden, at jeg lader hus være hus og kommer igang med mine kreative sysler igen. Det var jo det blokken her skulle hjælpe mig med at holde for øje - der er bare ingen hjælp at hente, når man ignorer at blokken eksisterer :-)

Har fået lov til at bruger min skønne søsters design og idé og har arbejdet videre med at gøre det endelige produkt til mit; et "krea-tech"-produkt.
Med hensyn til selve tegningerne bøje jeg mig bare i støvet og takke for mulighed for at bruge dem. Men selvfølgelig er jeg inde og pille bare en lille smule. Jeg har sat de skønne tegninger op på papir, så jeg bare kan printe ud og folde, inden de skæres til og lamineres. Hullerne er klippet med hultang og jeg har lavet mig et system for at automatisere afsætning af hulle. De er selvfølgelig ikke lavet på frihånd og afsættes med 1/10 mm nøjagtighed - det er en del af min tekniske side, der lige byder ind dér. Jeg er så heldig at arbejde et sted hvor en GOD skæremaskine og en gedin lamineringsmaskine er tilrådighed - det letter mig selvfølgelig noget. Selve hæklingen har jeg ikke gjort meget for at optimere. Men selve samlingen af siderne har jeg måtte arbejde noget med, inden jeg endelig var tilfreds. Nu synes jeg det er lykkedes ret godt.

Selve arbejdet er hyggeligt og 1. prøve blev en afbetaling til min søster, der også manglede en gave; den næste er afleveret til en barnedåb hos en kær krea-veninde. Betalingen faldt promte og glædestårene i hendes øjne var alt arbejdet værd.

Jeg er selvfølgelig videre i overvejelser af, hvad man ellers kan: alfabetbog er oplagt, billeder til ophængning på børneværelset eller køleskabet- de skal selvfølgelig ikke samles til en bog men kan afsluttes med en hæklet fin kant og stadig holde til at blive taget ned og sat op igen og igen.

Og også denne gang driller billederne mig. Har nu lånt mig frem til et ok kamera - har bare ikke kablet til at få billederne over på computere. Der må komme et opsamlingsheat når jeg får styr på teknikken :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...